w ramach Poddziałania 8.5.1 Podniesienie jakości kształcenia zawodowego oraz wsparcie na rzecz tworzenia i rozwoju Centrów Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego, Działania 8.5 Rozwój i wysoka jakość szkolnictwa zawodowego oraz kształcenia ustawicznego, Osi priorytetowej 8 Rozwój edukacji i aktywne społeczeństwo, Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego na lata 2014-2020, na wskazane przez Zamawiającego miejsce na terenie województwa świętokrzyskiego w określonym terminie oraz wszelkie czynności związane z przygotowaniem, podaniem poczęstunku oraz uprzątnięciem.
Osoba, która wytworzyła/odpowiada za informację:
Katarzyna Ligęza
Urząd Marszałkowski Województwa Świętokrzyskiego
al. IX Wieków Kielc 3, 25-516 Kielce
telefon: 41/ 306-70-13
adres e-mail: katarzyna.ligeza@sejmik.kielce.pl
| Nazwa pliku | |||
|---|---|---|---|
| Opis pliku | |||
| Typ | Rozmiar | Data dodania | Pobrany |
| 01.Zapytanie ofertowe | |||
| 604.75 Kb | 10 marca 2017 | 296 raz(y) | |
| 02.Załącznik nr 1 -Formularz Oferty | |||
| 140.97 Kb | 10 marca 2017 | 272 raz(y) | |
| 03.Załączniku nr 2 - Oświadczenie o braku powiązań osobowych i kapitałowych z Zamawiającym | |||
| 138.89 Kb | 10 marca 2017 | 690 raz(y) | |
| 04.Załącznik nr 3 - Oświadczenie o spełnieniu klauzuli spłecznej | |||
| 129.84 Kb | 10 marca 2017 | 398 raz(y) | |
| 05.Załącznik nr 4 - Wzór Umowy | |||
| 331.33 Kb | 10 marca 2017 | 253 raz(y) | |
| 06. informacja o wyborze oferty | |||
| 100.44 Kb | 24 marca 2017 | 250 raz(y) | |
| 07. zestawienie ofert | |||
| 128.35 Kb | 24 marca 2017 | 269 raz(y) | |
| Wprowadził(a): | Kazimierz Bielny, 10 marca 2017, 13:34 |
| Zmienił(a): | Ewa Turas, 7 stycznia 2019, 11:31 |
| Zatwierdził(a): | Ewa Turas, 7 stycznia 2019, 11:31 |
STRONA GŁÓWNA
ZAMÓWIENIA PUBLICZNE
Zapytania ofertowe
ARCHIWUM ZAPYTANIA OFERTOWE
Zapytanie ofertowe, którego przedmiotem jest przygotowanie i dostarczenie poczęstunku dla 50 osób, uczestniczących...
25-516 Kielce, al. IX Wieków Kielc 3,25-016, tel.: 41 342 15 30, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.